Antena 3 CNN Politică Ciorbea, după ce Băsescu a cerut retragerea proiectului Roşia Montană: Nu spune nimic nou, reia ideile lui Antonescu

Ciorbea, după ce Băsescu a cerut retragerea proiectului Roşia Montană: Nu spune nimic nou, reia ideile lui Antonescu

Ciorbea, după ce Băsescu a cerut retragerea proiectului Roşia Montană: Nu spune nimic nou, reia ideile lui Antonescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    16 Sep 2013   •   20:03

Victor Ciorbea, fost premier al României, apreciază că preşedintele Traian Băsescu nu a venit cu idei noi, în discursul ţinut astăzi referitor la retragerea protectului Roşia Montană, ci nu a făcut altceva decât să reia ideile lui Crin Antonescu.

 
"Vorbeşte de la tribuna de la Cotroceni, dar nu face decât să reia ideile lui Crin Antonescu. (...) Reia ideea ca şi când ar fi ceva nou şi el apare pe calul alb", a spus senatorul PNL Victor Ciorbea, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În ansamblu, Ciorbea susţine că Băsescu a ieşit "binişor" cu acest discurs.
 
"Preşedintele nu vine cu idei noi, nu inventează roata şi a făcut un discurs cu care a ieşit destul de binişor", a adăugat fostul premier Victor Ciorbea.
 
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că cea mai bună soluţie este ca Guvernul să retragă proiectul Roşia Montană din Parlament, precizând că doreşte ca această lege să nu ajungă la promulgare şi adăugând că liderul PNL Crin Antonescu ştie că legea este neconstituţională.
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close