Antena 3 CNN Politică Cioroianu: Demagogia şi populismul actualei conduceri PNL nu au nimic de-a face cu liberalismul

Cioroianu: Demagogia şi populismul actualei conduceri PNL nu au nimic de-a face cu liberalismul

Cioroianu: Demagogia şi populismul actualei conduceri PNL nu au nimic de-a face cu liberalismul
Sursa foto: adrian cioroianu
10 Iun 2009   •   10:20

Fostul ministru de Externe şi fost membru al PNL Adrian Cioroianu continuă să fie nemulţumit de vechea sa formaţiune poltică şi noua sa conducere. El a atacat din nou cuplul Crin Antonescu -Ludovic Orban pentru că nu ar alcătuit cea mai potrivită listă pentru alegerile europarlamentare. El o apostrofează şi pe Norica Nicolai, care, în opinia sa, a fost cap de listă doar pentru că ar face parte din echipa celor doi.
?Avem de-a face cu o listă făcută din prieteni politici şi personali. Eu cred că în nici un caz doamna Renate Weber nu trebuia să se afle în spatele doamnei Nicolai şi al Adinei Vălean. Iar domnul Dăianu nu ar fi făcut de ruşine lista?, afirmă Cioroianu, citat de Cotidianul.
În plus, acesta mizează şi pe o revenire a lui Tăriceanu în fruntea partidului şi candidatura acestuia pentru Cotroceni.
?Asistăm la înlocuiri în teritoriu din rândul celor care l-au sprijinit pe Tăriceanu. E o manevră pierzătoare de a împărţi în partid în două. Eu cred că unii oameni se gândesc deja la o alternativă. Ştiu oameni care au investit în acest partid şi care se gândesc să îndrepte spre un alt candidat. Alegerea lui Crin Antonescu a fost foarte bine primită de presă, numai că domnia sa trebuia să şi ofere ceva în schimb. Dacă continuă cu această campanie la adresa lui Băsescu, în loc să se ocupe de problemele ţării, nu va face nimic. Problema este nu dacă va reveni Tăriceanu, ci dacă va reveni liberalismul în PNL, pentru că în momentul de faţă demagogia şi populismul actualei conduceri nu au nimic de-a face cu liberalismul?, susţine Cioroianu.

Acesta şi-a dat demisia din formaţiunea liberală după ce s-a declarat nemulţumit de locul, considerat neeligibil, care i-a fost acordat pe lista PNL pentru europarlamentare.
Antena3.ro

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close