Antena 3 CNN Politică Ciprian Ciubuc, deputat AUR, a cerut ca podurile de la intrarea în România să fie "dotate cu explozibil de distrugere"

Ciprian Ciubuc, deputat AUR, a cerut ca podurile de la intrarea în România să fie "dotate cu explozibil de distrugere"

Ciprian Ciubuc, deputat în Parlamentul României din partea AUR, a cerut ca podurile de la graniţa estică a României să fie "dotate cu explozibil de distrugere".

Ciprian Ciubuc, deputat AUR, a cerut ca podurile de la intrarea în România să fie "dotate cu explozibil de distrugere"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2022   •   18:14

Deputatul Ciubuc a făcut o listă cu măsuri militare şi sociale ce ar trebui puse în practică de liderii României şi cei ai NATO, în contextul conflictului dintre Ucraina şi Rusia.

Cunoscut pentru faptul că a trăit din alocaţia copiilor şi câştiguri la Loto, deputatul Ciubuc a explicat, într-o postare pe Facebook, că România "nu are bărbați pregătiți să-și apere țara, casa și familia!".

"Măsuri urgente, pe care le pot lua niște conducători demni în contextul disensiunilor NATO-Rusia:

Măsuri militare urgente:

- Armata obligatorie pentru absolut toți bărbații de 18-40 ani, o pregătire minimă, elementară de apărare, 3 luni pentru toți bărbații cu studii superioare, și 6 luni pentru cei fără studii superioare. (România nu are bărbați pregătiți să-și apere țara, casa și familia!)

- Convocarea, mobilizarea și antrenarea tuturor rezerviștilor apți.

- Șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime dea lungul frontierei flancului estic.

- Toate drumurile naționale și internaționale de intrare în țară dinspre granița de Est, securizate, podurile de intrare dotate cu explozibil de distrugere.

Măsuri sociale urgente:

- Tăierea pensiilor speciale, 1.5 miliarde ron/an!

- Dotarea armatei române, cu armament nou nu fiare vechi! 2 miliarde lei noi s-a plătit la sf. 2022 pe 33 de avioane vechi de 40 de ani.

- Tăierea subvențiilor pentru partidele politice 500.000.000 ron/an.

- Reducerea numărului de parlamentari la 300, din 2024: 89 senatori si 211 deputați! 466 sunt prea mulți, 166 parlamentari în plus - 996.000.000 ron/an. În 2009 au votat la referendum peste 8.000.000 de români pentru acest lucru", a scris deputatul Ciubuc în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ciprian Ciubuc Partidul AUR
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close