Antena 3 CNN Politică Ciprian Ciubuc, deputat AUR, susține că a trăit în 2020 din alocația copiilor și câștiguri la LOTO

Ciprian Ciubuc, deputat AUR, susține că a trăit în 2020 din alocația copiilor și câștiguri la LOTO

Deputatul AUR, Ciprian Ciubuc, susține că a trăit, anul trecut, din alocaţia copiilor, o chirie agricolă de 980 de lei şi un câştig la loto de 1.500 de lei. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

 Ciprian Ciubuc, deputat AUR, susține că a trăit în 2020 din alocația copiilor și câștiguri la LOTO
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2021   •   09:45

Din ultima declarație de avere reiese că deputatul Ciubuc a trăit anul trecut cu nişte venituri modeste, iar un calcul simplu arată că ar fi reuşit să supravieţuiască, împreună cu familia sa, cu numai cinci lei pe zi.

Totuşi, pe parcurs, deputatul şi-a amintit că a mai avut totuşi anumite venituri care nu apar în declaraţia de avere depusă la Parlament, printre care se numără şi chiria unor locuinţe din Chişinău, dar şi sume de bani pe care le-ar fi primit, periodic, de la tatăl său.

Întrebat de reporterii Digi24 despre acest aspect, Ciprian Ciubuc a spus că nu este adevărat de fapt și că în 2020 el și familia au trăit din dividendele primite de la o firmă pe care o deţine şi pe care nu ar fi trecut-o în declaraţia de avere "pentru că nu ştia că trebuia".

Declarația de avere a deputatului o puteți vedea AICI.

×
Subiecte în articol: Ciprian Ciubuc aur loto
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close