Antena 3 CNN Politică Ciprian Faraon, desemnat președinte interimar al PUSL Sibiu și candidat pentru funcția de primar al Sibiului

Ciprian Faraon, desemnat președinte interimar al PUSL Sibiu și candidat pentru funcția de primar al Sibiului

​Ciprian Faraon a fost numit președinte interimar al filialei PUSL Sibiu și a fost desemnat candidat pentru funcția de primar al municipiului Sibiu. 

Ciprian Faraon, desemnat președinte interimar al PUSL Sibiu și candidat pentru funcția de primar al Sibiului
de Georgiana Adam    |    25 Mar 2024   •   16:20

Organizația Forța Dreptei Sibiu a trecut la Partidul Umanist Social Liberal. 

 

​Noul lider al PUSL Sibiu are 47 de ani și este antreprenor în domeniul HoReCa, având inclusiv studii în domeniul politic, fiind și colaborator al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

După 25 de ani petrecuți în mediul antreprenorial, Ciprian Faraon cunoaște extrem de bine problemele cu care se confruntă mediul de afaceri, IMM-urile și comunitatea în care trăiește. 

​”Am demisionat din Forța Dreptei după doi ani, timp în care am adus alături de mine oameni de caracter, profesioniști. Acum, alături de acești oameni dornici de implicare în viața comunității sibiene, vom candida din partea PUSL la alegerile locale, pentru Primărie și Consiliul Local și vom vedea ce vor spune sibienii la vot”, a transmis Ciprian Faraon.

​PUSL continuă să crească, urmând ca și alte filiale ale Forței Dreptei să se alăture umaniștilor.

Material susținut de PUSL.

×
Subiecte în articol: PUSL Sibiu
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close