Circ în Parlament la şedinţa solemnă de comemorare a Revoluţiei

de G.S.    |    17 Dec 2014   •   11:21
Şedinţa solemnă din Parlament pentru comemorarea Revoluţiei a fost întreruptă de unul dintre revoluţionari. Revoluţionarul Gheorghe Zainea a venit în Parlament şi le-a făcut mai multe reproşuri parlamentarilor.
 
Petre Roman a explicat, în direct la Antena 3, că incidentul nu a durat mult, dar că revoluţionarii au avut o intervenţie nepotrivită.
 
"A fost un incident cu doi dintre revoluţionarii care au fost invitaţi, ei fiind oameni care la 21 decembrie"u dat măsură unei fapte cu adevărat eroice. Era foarte greu ca aceşti oameni să fie ignoraţi. Modul lor de a reacţiona, însă, nu a fost potrivit. M-am adresat lor şi i-am rugat să facă dovadă de disciplină. Incidentul s-a încheiat.. Ei au vociferat, au aruncat acuzaţii, legate mai ales de ideea faptelor de corupţie, despre asta era vorba. Eu am intervenit şi am cerut eu scuze pentru declaraţiile lor, dar ei rămân eroii de pe baricade. Intervenţia lor nu a fost deloc potrivită, numai că ei exprimă într-o formă radicală lucruri care sunt prezente şi în societate."
 

Parteneri
x close