Antena 3 Politică Cîțu avertizează managerii de spitale că vor fi înlocuiți dacă nu rezolvă problema paturilor ATI: "Dacă nu rezolvă, pleacă şi vin alţii"

Cîțu avertizează managerii de spitale că vor fi înlocuiți dacă nu rezolvă problema paturilor ATI: "Dacă nu rezolvă, pleacă şi vin alţii"

de Mia Lungu    |    30 Sep 2021   •   16:55
Cîțu avertizează managerii de spitale că vor fi înlocuiți dacă nu rezolvă problema paturilor ATI: "Dacă nu rezolvă, pleacă şi vin alţii"
Sursa foto: Hepta

Premierul Florin Cîţu le-a transmis, joi, managerilor de spitale să termine cu "tergiversările", atunci când este nevoie de mărirea numărului de paturi ATI, avertizând că, dacă nu rezolvă problema, vor fi înlocuiţi.

"Fac un apel la toţi managerii de spital şi şefii de secţii să termine cu tergiversările şi, de fiecare dată când este nevoie, să răspundă imediat la nevoile în ceea ce priveşte schimbarea unei secţii în secţie ATI.", a declarat premierul Cîțu, joi.

"Am văzut că, de fiecare dată sună, ori preşedintele Consiliului judeţean, ori primarul... Nu, sunt acolo să rezolve această problemă, dacă nu rezolvă această problemă pleacă şi vin alţii.

Nu trebuie să ceară voie de la preşedintele Consiliului judeţean să mărească numărul de paturi într-o secţie ATI în această situaţie", a adăugat acesta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close