Antena 3 Politică Premierul Cîțu anunță măsuri de relaxare de la 1 august: ”Nu se relaxează foarte multe”

Premierul Cîțu anunță măsuri de relaxare de la 1 august: ”Nu se relaxează foarte multe”

de Redacția Antena 3    |    28 Iul 2021   •   15:46
Premierul Cîțu anunță măsuri de relaxare de la 1 august: ”Nu se relaxează foarte multe”
Sursa foto: Getty

Premierul Florin Cîțu a prezentat măsurile de reaxare care vor intra în vigoare de la 1 august.

Activităție cultural-artistice și de divertisment organizate în spații deschise vor putea fi organizate cu participarea a cel mult 75.000 de persoane.  

”Am aprobat măsurile de relaxare a restricțiilor de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi, pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri. Unele dintre ele sunt menținute Aș menționa activităție cultural-artistice și de divertisment organizate în spații deschise cu participarea a cel mult 75.000 de persoane în localitățile cu incidență mai mică sau egală cu 2 la mie. Este foarte important. Iar o condiție importantă e că participanții trebuie să fie vaccinați, trecuți prin boală sau testați”, anunță Florin Cîțu.

Potrivit premierului, competițiile sportive organizate în spații închise sau deschise sunt permise cu spectatori până la capacitatea de 75% din capacitatea maximă a spațiului, cu respectarea unei distanțe de minium un metru între persoane și dacă incidență e mai mică sau egală cu 2 la mie.

”Activitățile din baruri, cluburi și săli de jocuri până la capacitatea maximă a spațiului în intervalul 05.00-02.00. Rămâne ora 02.00, nu am prelungit, dacă incidența de mai mică sau egală cu 2 la mie, doar pentru persoanele vaccinate”, conchide Cîțu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close