Antena 3 CNN Politică Premierul Cîţu a decis ce se întâmplă cu ministrul Năsui, care a cerut să fie amânate dezbaterile pe legea 5G

Premierul Cîţu a decis ce se întâmplă cu ministrul Năsui, care a cerut să fie amânate dezbaterile pe legea 5G

În PNL se fac auzite voci care solicită plecarea din funcție a ministrului USR PLUS, Claudiu Năsui, de la Ministerul Economiei, după ce acesta a dat curs lobby-ului făcut de compania Huawei şi a cerut mânarea dezbaterilor în Parlament asupra Legii 5G.

Premierul Cîţu a decis ce se întâmplă cu ministrul Năsui, care a cerut să fie amânate dezbaterile pe legea 5G
Sursa foto: hepta
de Adrian Iclozan    |    11 Mai 2021   •   13:27

Însă premierul Florin Cîțu a transmis, marți, că nu ia în calcul să-l schimbe din funcție pe Năsui.

"Nu iau în calcul o remaniere în acest moment”, a declarat Florin Cîțu, întrebat dacă ministrul Economie va fi remaniat, așa cum cer unii reprezentanți PNL.

Premierul a arătat că miniștrii sunt evaluați permanent.

"În acest moment ne concentrăm pe un PNRR de succes, pe o campanie de vaccinare de succes, să revenim la normalitate și să avem o economie care explodează.

Deja vedeți că estimările cu care am început anul deja se modifică, fiecare agenție de rating, instituție internațională vine și spune că lucrurile merg mai bine, estimează o creștere economică mai mare, ceea ce înseamnă investiții, ceea ce înseamnă locuri de muncă mai multe și așa mai departe”, a spus premierul.

Anterior precizărilor de marți, deputatul PNL Pavel Popescu a spus că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, ar trebui să plece din funcție, după ce acesta a cerut Parlamentului amânarea dezbaterilor în Parlament asupra Legii 5G.

"Cu o astfel de greșeală pleci acasă instant din orice guvern. Claudiu, chiar dacă președintele și premierul au, fost de data asta, indulgenți cu tine, aștept să vedem instant demisia celor care ți-au pus acea comunicare în față, pentru semnat. Pentru că acea comunicare conține niște formulări pe care le-am văzut cu toții în zeci de adrese și comunicări transmise de specia 'lașpăgarilor' în ultimii 2 ani, pentru a bloca această lege", a indicat deputatul PNL.

De când fac politică detest cel mai mult un lucru: "lașpăgarii" eroi de pe urmă (laș + șpăgar + erou autointitulat) -...

Publicată de Pavel Popescu pe Joi, 6 mai 2021

×
Subiecte în articol: claudiu nasui Florin Cîțu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close