Antena 3 CNN Politică Ciuhodaru ar putea candida într-un colegiu de deputaţi din Vaslui, pe listele PP-DD

Ciuhodaru ar putea candida într-un colegiu de deputaţi din Vaslui, pe listele PP-DD

Ciuhodaru ar putea candida într-un colegiu de deputaţi din Vaslui, pe listele PP-DD
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Oct 2012   •   16:05

Deputatul UNPR de Iaşi Tudor Ciuhodaru ar putea candida într-un colegiu de deputaţi din judeţul Vaslui, pe listele PP-DD, susţin surse din cadrul filialei ieşene a partidului lui Dan Diaconescu, informează Mediafax.
   
Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR în colegiul Copou din municipiul Iaşi, nu a fost nominalizat de USL pentru a candida pentru un nou mandat, surse din PP-DD Iaşi susţinând că el va candida în colegiul de deputaţi Bârlad, judeţul Vaslui.
   
La rândul său, Tudor Ciuhodaru a declarat că va candida oricum la alegerile parlamentare, dar că nu a luat vreo decizie în privinţa colegiului şi a partidului pe listele căruia se va înscrie în cursă.
   
"Candidez oricum, indiferent ce vor unii sau alţii. Până la depunerea candidaturilor mai este timp. Nu exclud nicio variantă", a spus Tudor Ciuhodaru.
   
Ciuhodaru a fost ales în anul 2008 deputat pe listele PSD, în colegiul Copou din municipiul Iaşi.
   
Ulterior, el a demisionat din rândurile social-democraţilor, acuzând unele neînţelegeri cu liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita.
   
După plecarea din PSD, Ciuhodaru s-a înscris în UNPR, apoi a devenit membru al Partidului Conservator, după care a revenit în UNPR, fiind, în prezent, deputat al acestei formaţiuni politice.
   
El a candidat la Primăria Iaşi în iunie 2012, pe listele "Alianţei pentru Iaşi", grupare din care a făcut parte şi UNPR, fiind învins de Gheorghe Nichita (USL).
   
În colegiul Copou, unde deputat este Ciuhodaru, USL l-a nominalizat drept candidat pe preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie (ANC), Gheorghe Emacu, vicepreşedinte UNPR.
   

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close