Antena 3 CNN Politică Claudiu Manda: Demisionez de la șefia Comisiei SRI

Claudiu Manda: Demisionez de la șefia Comisiei SRI

Claudiu Manda: Demisionez de la șefia Comisiei SRI
foto: captura Antena 3
25 Mar 2019   •   19:24

Senatorul Claudiu Manda, președintele Comisiei SRI, ocupă poziția numărul 3 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare anunțată luni în mod oficial de liderul PSD Liviu Dragnea.

Claudiu Manda a explicat, în exclusivitate, la "Punctul de Întâlnire", de ce își dorește să meargă în Parlamentul European.

"Cred că am acumulat suficient de multă experiență la nivelul Parlamentului. Cred că și oltenii și colegii mei din Dolj ar putea să fie reprezentați acolo, că am observat în ultimii ani de zile la nivelul Parlamentului European și credă că este nevoie de forțe proasptele acolo, de oameni hotărâți, care să se bată pentru România și să o pună înaintea oricăror alte interese.

Cred că sunt multe lucruri pe care și eu și alți colegi care o să mergem acolo le putem explica parlamentarilor europeni despre care este adevărul din România și cum e situția aici", a spus Claudiu Manda.

Acesta a anunțat că va trebui să demisioneze de la șefia Comisie SRI.

"Săptămâna viitoare pregătim raportul pe care îl avem cu George Maior și cu ANI, după care sper să fie o ședință de plen reunit în care să aprobăm cele două rapoarte și în care să aprobăm și modificări în cadrul Comisiei de control a activității SRI", a precizat Claudiu Manda.

Manda afirmă că nu știe cine ar putea fi înlocuitorul său.

×
Subiecte în articol: Claudiu Manda Punctul de întâlnire
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close