Antena 3 CNN Politică USR, un nou atac la PNL. Claudiu Năsui: Încă un privilegiu pus pe ascuns pe ordinea de zi. E, de fapt, o mare ipocrizie

USR, un nou atac la PNL. Claudiu Năsui: Încă un privilegiu pus pe ascuns pe ordinea de zi. E, de fapt, o mare ipocrizie

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, anunţă că la şedinţa pentru buget-finanțe de marţi, unul din punctele de pe ordinea de zi este "un privilegiu pus pe ascuns".

USR, un nou atac la PNL. Claudiu Năsui: Încă un privilegiu pus pe ascuns pe ordinea de zi. E, de fapt, o mare ipocrizie
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    13 Oct 2020   •   14:25

Mai exact, explică Năsui într-un mesaj pe o reţea de socializare, un proiect semnat "doar" de liderul grupului PNL, Florin Roman, prin care se introduc noi privilegii pentru membrii Consiliului de Administrație ASF, cei care au salarii de peste 10.000 de euro pe lună.

"Încă un privilegiu pus pe ascuns pe ordinea de zi.

Se anunță azi, deodată, ședință pentru buget-finanțe și primul punct pe ordinea de zi ce e?

Năsui: Proiect semnat de Florin Roman (PNL), prin care se introduc noi privilegii pentru membrii ASF

Un proiect semnat doar de domnul Florin Roman, liderul grupului PNL, prin care se introduc noi privilegii pentru membrii Consiliului de Administrație ASF. Cei care au deja salarii de peste 10.000 de euro pe lună.

Se introduc diurne și decontarea cheltuielilor pentru politrucii care nu au domiciliul în București.

Claudiu Năsui: Care e șmecheria? E, de fapt, o mare ipocrizie

Care e șmecheria? Dacă declari că nu ai domiciliu în București, primești diurne suplimentare. E de fapt o mare ipocrizie. Senatori, deputați și alți demnitari aleși în București își mută domiciliul în acte în alt județ pentru a beneficia de sume importante în plus.

Acum pe final de mandat, parlamentarii sunt neatenți. Grupurile de interese mizează pe asta pentru a-și mai trece câteva privilegii.

Norocul este că eu chiar citesc ce votez și am văzut acest punct azi dimineață când a fost anunțată comisia. Voi avea amendament de eliminare. Vă țin la curent dacă trece sau nu.

Puteţi vedea proiectul de lege aici: http://cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=18957", a scris preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, marţi, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: claudiu nasui
Parteneri
Au fost stabilite noile tarife plafonate pentru polițele RCA!
x close