Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand: ”Instanța a decis și mi-a dat dreptate!”

Clotilde Armand: ”Instanța a decis și mi-a dat dreptate!”

Clotilde Armand convoacă o nouă ședință de urgență pentru a primi mandat să rezilieze contractul cu Romprest, după ce instanța de judecată a respins acțiunea formulată de Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calității procesuale active.

Clotilde Armand: ”Instanța a decis și mi-a dat dreptate!”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    26 Iul 2021   •   14:10

”Instanța a decis și mi-a dat dreptate:

Primarul trebuie împuternicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea rezilia contractul cu Romprest în Justiție. Pentru că parte din acest contract este Consiliul local. Nu primarul. Ce au spus consilierii PNL după ședința de vineri la care nu s-au prezentat? Exact pe dos. Că nu trebuie acordul Consiliului Local. Iată că instanța a hotărât: "Respinge acțiunea formulată de reclamanții Sectorul 1 al Municipiului București şi Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calității procesuale active.

Astfel, voi convoca din nou pentru mâine o ședință de urgență având pe Ordinea de zi același proiect de hotărâre ca vineri: mandatarea primarului Sectorului 1 în vederea promovării unei acțiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1.

Sper ca de data asta consilierii PNL și PSD să se prezinte”, scrie Clotilde Armand pe o rețea socială. 

Instanța a decis și mi-a dat dreptate: Primarul trebuie împuternicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea...

Publicată de Clotilde Armand pe Luni, 26 iulie 2021

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close