Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand s-a lăudat pe Facebook cu un proiect care i-a aparţinut fostului primar şi împotriva căruia a votat când era consilier local

Clotilde Armand s-a lăudat pe Facebook cu un proiect care i-a aparţinut fostului primar şi împotriva căruia a votat când era consilier local

În 2020, Clotilde Armand promitea 10.000 de noi locuri de parcare, dar acum primarul s-a lăudat pe Facebook cu un contract pentru numai 75 de locuri de parcare, singurele construite în acest mandat. În plus, proiectul a fost propus pentru prima dată în anul 2019 de fostul primar, Daniel Tudorache.

Clotilde Armand s-a lăudat pe Facebook cu un proiect care i-a aparţinut fostului primar şi împotriva căruia a votat când era consilier local
Sursa foto: Facebook | Clotilde Armand
de Radu Tiliță    |    25 Noi 2022   •   09:01

După doi ani în care s-a luptat cu mafia şi a îngropat cel mai bogat sector în gunoaie, Clotilde Armand a început să facă investiţii. Primarul s-a lăudat pe Facebook cu construcţia a 75 de locuri de parcare.

"Iată ce nu veți auzi în mass media cumpărată de politicieni că facem în Sectorul 1: Tocmai am semnat contractul pentru construția de șapte parcări Smart Parking (parcări automatizate pe structură metalică) și am creat 75 de noi locuri de parcare pentru reședință", a scris Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

În realitate, proiectul nu este o noutate. Acesta a mai fost propus în anul 2019 şi avea o valoare de 115.000 de euro pe fiecare parcare construită.

Însă pe atunci, Clotilde Armand era consilier local şi spunea că o astfel de sumă este una astronomică şi nu poate fi cheltuită pentru amenajarea unui loc de parcare.

"Astăzi aflăm de fapt că nu mai sunt scumpe şi că e un proiect cu care merită să te lauzi, dar pe care nu l-ai iniţiat, ai şi votat împotriva lui", a declarat Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1.

Şi consilierii PSD îşi amintesc reacţia celor care acum conduc primăria.

"Doamna Armand şi conducerea USR au făcut chiar circ în şedinţa de consiliu, s-a împotrivit din răsputeri să construim noi locuri de parcare. Acum, dumneaei se laudă cu acest proiect. Din câte ştiu, nu a semnat niciun contract.", a declarat Daniela Popa, consilier local PSD.

Am cerut un punct de vedere şi din partea edilului Sectorului 1, însă până acum nu ne-a răspuns la mesaje, telefoane sau solicitările oficiale.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close