Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand a cerut rectificare să plătească penalizările către Romprest, iar consilierii refuză să voteze: "Ea este sursa crizei gunoiului"

Clotilde Armand a cerut rectificare să plătească penalizările către Romprest, iar consilierii refuză să voteze: "Ea este sursa crizei gunoiului"

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a cerut rectificare bugetară pentru a achita penalizările către Romprest, decise prin hotărâri judecătoreşti, însă consilierii locali au refuzat să voteze şi au acuzat-o că este "sursa crizei gunoiului din Sectorului 1".

Clotilde Armand a cerut rectificare să plătească penalizările către Romprest, iar consilierii refuză să voteze: "Ea este sursa crizei gunoiului"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Georgiana Adam    |    14 Oct 2021   •   22:09

Clotilde Armand a solicitat în Consiliul Local al Sectorului 1 o rectificare bugetară, după ce primăria a adunat penalizări de 23 de milioane de lei.

Pentru a le achita, primarul Sectorului 1 a cerut acum votul consilierilor, însă aceştia au refuzat să voteze şi i-a cerut ei să plătească din banii ei penalizările, având în vedere că ea a fost cea care a decis să nu respecte contractul.

Dan Podaru, consilier local din partea PNL, a explicat, într-o postare pe Facebook, cum Clotilde Armand a cunoscut situaţia şi nu a vrut să plătească facturile la timp.

"În ședința din 11.10.2021, intervenția mea și cea a colegului meu, Dinu Gheorghe, referitor la neplata facturilor restante către firma de salubritate. Eu am precizat că există, din cauza întârzierilor la plată, penalități de 23 de milioane de lei. Acest segment al ședinței este dovada clară că Primarul Clotilde Armand cunoștea situația și nu a vrut să plătească facturile la timp.

În consecință, trebuie să își asume integral plata tuturor penalităților, fiind singurul vinovat pentru acest prejudiciu. Primarul Clotilde Armand este, deci, prin propriile sale vorbe și fapte recunoscute, sursa crizei gunoiului din Sectorul 1", a scris Dan Podaru în descrierea clipului video de pe Facebook.

Dialogul Consilierilor PNL cu Primarul Clotilde Armand în ședința de CL din data de 11.10.2021

În ședința din 11.10.2021, intervenția mea și cea a colegului meu, Dinu Gheorghe, referitor la neplata facturilor restante către firma de salubritate. Eu am precizat că există, din cauza întârzierilor la plată, penalități de 23 de milioane de lei. Acest segment al ședinței este dovada clară că Primarul Clotilde Armand cunoștea situația și nu a vrut să plătească facturile la timp. În consecință, trebuie să își asume integral plata tuturor penalităților, fiind singurul vinovat pentru acest prejudiciu. Primarul Clotilde Armand este, deci, prin propriile sale vorbe și fapte recunoscute, sursa crizei gunoiului din Sectorul 1.

Publicată de Dan Podaru - Consilier Local PNL Sectorul 1 pe Joi, 14 octombrie 2021

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand sectorul 1
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close