Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand vrea să declare stare de alertă în Sectorul 1 din cauza "situației sanitare" cauzată de suspendarea colectării gunoiului

Clotilde Armand vrea să declare stare de alertă în Sectorul 1 din cauza "situației sanitare" cauzată de suspendarea colectării gunoiului

Primarul Clotilde Armand a cerut Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă să înainteze Prefecturii Capitalei o adresă prin care să declare "starea de alertă" din cauza situaţiei sanitare din Sectorul 1 cauzată de suspendarea colectării gunoiului de Romprest.

Clotilde Armand vrea să declare stare de alertă în Sectorul 1 din cauza "situației sanitare" cauzată de suspendarea colectării gunoiului
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iun 2021   •   12:09

"Am solicitat Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă să înainteze Prefecturii Municipiului Bucureşti o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situaţiei sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate.", a scris Clotilde Armand, vineri, pe Facebook.

"În paralel, am purtat discuţii cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 şi am ajuns la un acord. Am aflat că staţiile de sortare şi-au redeschis porţile începând de astăzi dimineaţă pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste staţii erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăţilor făcute de Primăria Sectorului 1", a mai precizat primarul.

Ea i-a rugat pe cetăţeni să sune la Poliţia Locală Sector 1 şi să continue să reclame neridicarea gunoiului

"Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Ştiu că nu este cea mai confortabilă situaţie: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector şi văd cu ochii mei ce se întâmplă.

Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupţi şi mafia gunoaielor va lua curând sfârşit. Vă promit", a susţinut Clotilde Armand. 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close