Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu a părut să savureze din plin eșecul propriului partid. Cum a reacționat la aflarea înfrângerii suferite de Viorica Dăncilă

Codrin Ștefănescu a părut să savureze din plin eșecul propriului partid. Cum a reacționat la aflarea înfrângerii suferite de Viorica Dăncilă

Codrin Ștefănescu a părut să savureze din plin eșecul propriului partid. Cum a reacționat la aflarea înfrângerii suferite de Viorica Dăncilă
de S.T.    |    25 Noi 2019   •   09:18

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale la o diferență confortabilă de peste două milioane de voturi.

La aflarea înfrângerii suferite de Viorica Dăncilă în cursa prezidențială, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu nu s-a putut abține din zâmbit.

Cunoscut ca un apropiat al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, Ștefănescu a părut să savureze din plin eșecul propriului partid. Asta deși se afla la doar câțiva centimetri distanță de Viorica Dăncilă, în timpul discursului său pe podium.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Numărătoarea continuă, dar cifrele sunt clare: până la această oră, Klaus Iohannis a obținut 66,04 % din voturile românilor, în timp ce Viorica Dăncilă a obţinut puţin peste 33 de procente.

Urmeaza voturile din diaspora, însă este imposibil să schimbe rezultatul final.

Citiți și:

Mihai Fifor explică dezastrul de la alegerile prezidențiale: „Votul de ieri ne-a arătat că există multe resentimente împotriva PSD”

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close