Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, apel la PSD-iști, după eliberarea lui Dragnea: ”Gașca de securistoizi a pus mâna pe partid”

Codrin Ștefănescu, apel la PSD-iști, după eliberarea lui Dragnea: ”Gașca de securistoizi a pus mâna pe partid”

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a lansat un apel către social-democrați și atacă dur actuala conducere a partidului, la scurt timp după eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare.

Codrin Ștefănescu, apel la PSD-iști, după eliberarea lui Dragnea: ”Gașca de securistoizi a pus mâna pe partid”
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    18 Iul 2021   •   12:05

”Vreau sā transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multă emoție, așteptare speranță! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris in sensul acesta!

Unii au luat și poziție publică, bravo lor, oameni bravi pe care ii respect! Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest.

Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD! Îmi spuneți că sunteți pregătiți, că stați cu “arma la picior”, că electoratul vostru face presiuni să deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși!

Dați-mi, in primul rând mie, dovada că nu sunteți speriați de gașca de securistoizi care a pus mâna pe partid! Și au făcut-o profitând de lipsa voastră de reacție, de slugărnicia cu care i-ați pupat in fund, de spaima voastră de a nu ajunge pe mâna sistemului care-i coordoneazā! Apoi, vorbim! La treabă!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close