Antena 3 CNN Politică Codrin Ştefănescu: Asistăm la o acţiune de forţă absolut inacceptabilă într-un stat european

Codrin Ştefănescu: Asistăm la o acţiune de forţă absolut inacceptabilă într-un stat european

Codrin Ştefănescu: Asistăm la o acţiune de forţă absolut inacceptabilă într-un stat european
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Iun 2015   •   14:02

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, consideră că Victor Ponta nu are niciun motiv pentru a-şi depune demisia din fruntea Guvernului.

"Nu DNA face şi desface guverne. Prin urmare, Victor Ponta nu are niciun motiv pentru a-şi depune demisia, ci are pur şi simplu obligaţia să-şi continue mandatul dat de cetățeni în 2012. Astăzi, asistăm la o acțiune de forţă absolut inacceptabilă într-un stat european. Nu este deloc normal ca minciunile proferate cu ani în urmă de Băsescu, Blejnar et comp. și infirmate public de instituţiile de anchetă (DNA și ANI au prezentat mass-media informaţiile conform cărora Victor Ponta nu este anchetat în cazul Complexurilor Rovinari şi Turceni) să fie reluate într-o formă abruptă şi extremă când interesele unui grup politic o cer", afirmă Ştefănescu într-un comunicat transmis vineri Agerpres.

Potrivit acestuia, "nu mai este bizar sau straniu" motivul pentru care acest caz apare chiar în ziua în care PNL depune moţiunea de cenzură.

"Interesul este cunoscut de toţi: încercarea de a schimba Guvernul fără votul Parlamentului României", a adăugat Ștefănescu.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat, anunţă DNA.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu Victor Ponta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close