Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa lui Iohannis: Ei, această gașcă, sunt în stare să arunce în aer România

Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa lui Iohannis: Ei, această gașcă, sunt în stare să arunce în aer România

Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa lui Iohannis: Ei, această gașcă, sunt în stare să arunce în aer România
Sursa foto: foto: captura Antena 3
13 Feb 2019   •   15:45

Secretarul executiv al PSD, Codrin Ștefănescu, a lansat, miercuri, acuzații dure la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Ștefănescu a vorbit despre decizia Liei Olguța Vasilescu de a se retrage din cursa pentru Ministerul Dezvoltării, în fruntea căruia fusese propusă de PSD.

„Nu a câștigat niciun punct Klaus Werner Iohannis. Suntem într-un episod halucinant în care un președinte manevrat pe post de agent electoral de un stat toxic subteran ne ține de niște luni cu niște numiri. Și s-a ajuns ca un om extraordinar, ca Lia Olguța Vasilescu, să renunțe la tot, ca să mergem mai departe. Ei, această gașcă, sunt în stare să arunce în aer România, poate, poate, va fi Iohannis suspendat. Domnul Iohannis a atacat-o pe doamna Vasilescu cu motive halucinante”, a spus Ștefănescu, la un post de televiziune. 

Lia Olguţa Vasilescu a anunțat, marți, că renunţă la o funcţie de ministru în Cabinetul Dăncilă, după ce a fost respinsă de patru ori de preşedintele Klaus Iohannis.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close