Codrin Ştefănescu: Candidatura lui Iohannis este o viclenie. Vrea imunitate

de M.T.    |    30 Sep 2014   •   16:58
Codrin Ştefănescu: Candidatura lui Iohannis este o viclenie. Vrea imunitate

Candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale este doar o viclenie, intenţia liderului liberal fiind aceea de a obţine imunitate, consideră secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

„Ipocritul de Iohannis - viclean copil de casă al lui Traian Băsescu - devine un personaj tot mai lugubru. Din declaraţiile sale legate de candidatură, indiferent de decizia instanţei în cazul dosarului său, înţelegem că vizavi de Justiţie va avea o atitudine ca a lui Traian Băsescu - va face totul să se apere pe el şi pe ai lui, mimând simultan că susţine independenţa Justiţiei. Ca şi Traian Băsescu, Iohannis vede în Preşedinţie un loc în care să câştige imunitate”, precizează Ştefănescu, într-un comunicat preluat de Agerpres.

„Cum poate să afirme că va candida la Preşedinţie indiferent de verdictul Justiţiei în ceea ce priveşte incompatibilitatea sa? În mintea lui Iohannis a încolţit probabil ideea că funcţia de preşedinte îi va asigura imunitate inclusiv în acest dosar, că acest dosar va fi blocat, aşa cum lui Traian Băsescu i s-a blocat dosarul Flota”, mai notează oficialul social-democrat.

În opinia lui Codrin Ştefănescu, „faptul că Iohannis nu este altceva decât un Traian Băsescu deghizat nu surprinde pe nimeni”.

„Este un personaj asupra căruia planează suspiciuni, are o avere pe care nu poate să şi-o justifice, a fost prins cu minciuna în mai multe rânduri, are în spate toţi oamenii care au făcut atât de mult rău României în anii trecuţi şi se comportă adesea exact ca Traian Băsescu”, conchide Ştefănescu.

x close