Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu: Ce am promis românilor, asta vom face. Dacă e necesară o schimbare, o facem

Codrin Ștefănescu: Ce am promis românilor, asta vom face. Dacă e necesară o schimbare, o facem

Codrin Ștefănescu: Ce am promis românilor, asta vom face. Dacă e necesară o schimbare, o facem
14 Iun 2017   •   16:52

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat miercuri că raportul de evaluare a miniştrilor social-democraţi are şi părţi bune, şi părţi mai puţin bune şi este făcut la modul colectiv cu colegii din teritoriu. 

"Cred că o oră durează raportul de evaluare, pentru că şi colegii noştri din teritoriu au avut puncte de vedere, e făcut la modul colectiv raportul acesta. În maximum două ore cred că venim cu un punct de vedere oficial din partea partidului", a declarat Ştefănescu înaintea Comitetului Executiv Naţional al partidului, reunit miercuri la Parlament. 

El a adăugat că social-democraţii vor merge cu programul de guvernare până la capăt. 

"Aveţi încredere în noi că mergem cu programul până la capăt şi ceea ce am promis românilor, asta vom face. Dacă este necesar să producem vreo schimbare de astăzi, o să o facem chiar astăzi. Să nu anticipăm acum (ce se va întâmpla cu Guvernul - n.r.), lăsaţi colegii noştri să voteze. Vă reamintim un lucru foarte important: noi, în campanie, nu am pronunţat nume de prim-miniştri, de miniştri şi nu am câştigat alegerile folosind nişte nume. Am câştigat alegerile pe acest program de guvernare şi românii au avut încredere că ceea ce promitem chiar facem. Nu putem să ne batem joc nici de votul oamenilor şi trebuie să rezolvăm ceea ce am promis, de la această premisă plecăm", a menţionat el, întrebat dacă programul de guvernare merge mai departe cu premierul Sorin Grindeanu. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte miercuri, printre temele care vor fi discutate fiind evaluările miniştrilor, precum şi posibile remanieri. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close