Antena 3 CNN Politică Acuzații grave: ”Ciolacu vrea să o trimită la pușcărie pe Dăncilă”

Acuzații grave: ”Ciolacu vrea să o trimită la pușcărie pe Dăncilă”

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, spune că liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, vrea să o trimită la pușcărie pe Viorica Dăncilă, ”în fața cāreia se ploconea cu respect și adorație” când era premier. ”Asta înseamnā sā fii absolvent de academie secretā”, mai spune el.

Acuzații grave: ”Ciolacu vrea să o trimită la pușcărie pe Dăncilă”
08 Iun 2020   •   11:08

”Dupā ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea sā o trimitā și la pușcārie pe fosta lui șefā. În fata cāreia se ploconea cu respect și adorație când era prim ministru, așa cum fācea si pe vremea lui Dragnea în fața șefului suprem. Asta înseamnā sā fii absolvent de academie secretā! Și voi, unii dintre colegii mei, îmi cereți sā susțin așa ceva? Glumiți”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.

Viorica Dăncilă afirmă că nu ştie despre o anchetă a DNA privind achiziţiile pentru campania sa prezidenţială. Fostul premier susţine că nu s-a ocupat de partea financiară, aceasta fiind treaba trezorierului şi secretarului general al partidului. DNA ar fi cerut documente privind achiziţiile realizate pentru alegerile prezidenţiale de anul trecut.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Marcel Ciolacu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close