Antena 3 CNN Politică Codrin Ştefănescu: „Cred că vor fi surprize la acest congres”

Codrin Ştefănescu: „Cred că vor fi surprize la acest congres”

Codrin Ştefănescu: „Cred că vor fi surprize la acest congres”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    29 Iun 2019   •   11:52

Codrin Ştefănescu, candidat la funcţia de secretar general al PSD, a declarat, sâmbătă, înaintea Congresului, că el crede că vor fi surprize şi speră ca „toată lumea” să aibă curaj.

„Cred că vor fi surprize la acest congres. Fiecare delegat va vota aşa cum îl îndeamnă conştiinţa (...). Sper ca astăzi toată lumea să aibă curaj”, a spus Codrin Ştefănescu.

„Toţi au emoţii pentru că astăzi jucăm o carte mare pentru partid: ori astăzi ne desprindem de trecut, ori mergem mai departe şi ne ţinem de promisiuni şi nu uităm de lucrurile bune pe care le-am făcut. Nu uităm nici de colegii noştri care se află la ananghie şi insistăm pe faptul că trebuie să luptăm mai departe ca în România să nu mai existe abuzuri şi trebuie să nu uităm de cei care au căzut la datorie de-a lungul timpului. Pe asta se va baza şi o parte din discursul meu la acest congres. Sunt foarte mulţi colegi care asta mi-au spus şi acum, de câteva ore de când am venit, şi fac poze, strâng mâini, mă îmbrăţişez cu mulţi dintre primarii care au avut scoruri chiar bune, foarte bune în această perioadă, oameni care şi-au petrecut zile şi nopţi în bătălii electorale, oameni care şi-au neglijat uneori şi familia şi pe cei dragi în această bătălie şi de foarte mulţi ani fac acest lucru”, a afirmat Codrin Ştefănescu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close