Codrin Ştefănescu, critici la adresa lui Paul Stănescu după ce a acuzat-o pe Dăncilă de blat cu Iohannis: „Declarațiile lui nu au legătură cu realitatea”

06 Dec 2019   •   14:06
Codrin Ştefănescu, critici la adresa lui Paul Stănescu după ce a acuzat-o pe Dăncilă de blat cu Iohannis: „Declarațiile lui nu au legătură cu realitatea” Foto: captură Antena 3

Fostul secretar al PSD Codrin Ștefănescu intervine în scandalul din partid, după ce Paul Stănescu a acuzat-o pe Viorica Dăncilă de „blat” cu președintele Klaus Iohannis.

Acesta susține că între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis nu a existat nicio înțelegere privind candidatura ei la alegerile  prezidențiale.

Paul Stănescu, liderul PSD Olt, a mai subliniat că Viorica Dăncilă a decis să intre în cursa pentru Cotroceni după o discuție cu Klaus Iohannis.

Citește Și Paul Stănescu, dezvăluiri-bombă, despre cum a stricat relația cu Dăncilă: ”Bătusem palma să nu candideze la preşedinţie“

Nu a existat nicio intelegere intre Viorica Dancila si Iohannis! Nici urmā de blat! Si o spun chiar eu. Pentru cā am fost in miezul acestei campanii si stiu exact cât de mult ne-am luptat pentru victorie. Am fost invinsi intr-o competitie acerbā si ne-am recunoscut infrângerea. Cu totii! Declaratiile lui Paul Stanescu nu au legāturā cu realitatea. Si nu inteleg incā cum de-a ajuns la concluzia asta. Sau cine i-a sugerat aceastā idee bizarā”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

ExitPOLL
x close