Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, despre declarațiile lui Ilan Laufer: PSD niciodată nu a făcut punctajul de comunicare al vreunui ministru

Codrin Ștefănescu, despre declarațiile lui Ilan Laufer: PSD niciodată nu a făcut punctajul de comunicare al vreunui ministru

Codrin Ștefănescu, despre declarațiile lui Ilan Laufer: PSD niciodată nu a făcut punctajul de comunicare al vreunui ministru
21 Noi 2018   •   15:46

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a vorbit, miercuri, despre declarațiile lui Ilan Laufer la adresa președintelui Klaus Iohanis.

„Noi nu ne dezicem de Ilan Laufer. Noi l-am propus ministrul Dezvoltării. PSD niciodată nu a făcut punctajul de comunicare al vreunui ministru sau al unui cadru important din partid. Fiecare a declarat după exact ceea ce a simțit. După decizia lui Iohannis, ambii colegi au vorbit. Doamna Olguța Vasilescu i-a reamintit motivele pentru care o urăște și performanțele pe care le-a avut și faptul că Olguța Vasilescu a fost un luptătot cu cătușe la mâini împotriva statului nefiresc și ocult pe care domnul Iohannis îl patronează, iar domnul Laufer a cerut voie să facă o declarație de presă pe care a și făcut-o. Nu știa nimeni ce va spune Ilan Laufer, el a spus că vrea să facă declarație de presă după ce a fost refuzat de Iohannis”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3. 

Președintele României, Klaus Iohannis, a răspuns acuzațiilor lansate de Ilan Laufer. Iohannis spune că „referințele la antisemitism și nazism în disputa politică sunt iresponsabile și denotă grave carențe de educație, cultură, diplomație și istorie”.

Ilan Laufer a reacționat marți, după ce Klaus Iohannis a respins numirea sa în funcţia de ministru al Dezvoltării. lan Laufer a spus că Iohannis, care este etnic german, a avut „o legătură dubioasă” cu Forumul Democrat al Germanilor din România, ”moştenitoarea unei organizaţii naziste”.

„În istoria României, Ceauşescu a vândut evrei. Astăzi am certitudinea că şi preşedintele Iohannis a vândut un evreu român. Nu ştiu cui şi nu ştiu pe câţi bani”, a mai afirmat el.

Citește și: Ilan Laufer, acuzații feroce la adresa lui Iohannis: Precum Ceaușescu, a vândut un evreu român. Nu știu cui și pe ce bani"

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close