Codrin Ștefănescu, despre nominalizarea lui Sorin Grindeanu la șefia ANCOM: Pentru că e mic, scumpic și a fost păcălit de Ponta

de A.M.P    |    23 Oct 2017   •   20:04
Codrin Ștefănescu, despre nominalizarea lui Sorin Grindeanu la șefia ANCOM: Pentru că e mic, scumpic și a fost păcălit de Ponta Foto: captura Antena 3

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a comentat, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru șefia ANCOM, în condițiile în care liderul PSD s-a numărat printre cei mai vehemenți opozanți ai fostului premier.

”Am dat deja o declarație în sensul asta. Am spus că e propunerea lui Mihai Tudose. Tudose s-a consultat cu partidul în condițiile următoare:  o parte din partid, în care se află şi Tudose, consideră că greşeala făcută de Grindeanu nu e atât de mare cum a fost a lui Ponta. Pentru că are susţinere şi în rândul colegilor de la Timiş, e la prima lui abatere în tot traseul lui în PSD, pentru că e mic și scumpic și a fost păcălit de Ponta”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

„Dacă prim-ministrul Tudose spune că aceasta este varianta cea mai bună, e ok”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Sorin Grindeanu este, oficial, propunerea premierului Mihai Tudose pentru șefia ANCOM, după ce Adrian Diță a demisionat. Cel mai probabil, propunerea lui Tudose va fi votată de Parlament joi.

 

 

x close