Antena 3 Politică Codrin Ștefănescu, despre scandalul din PSD: „Dragnea nu a vrut să-i ia capul lui Grindeanu”

Codrin Ștefănescu, despre scandalul din PSD: „Dragnea nu a vrut să-i ia capul lui Grindeanu”

14 Iun 2017   •   10:11
Codrin Ștefănescu, despre scandalul din PSD: „Dragnea nu a vrut să-i ia capul lui Grindeanu”

Scandal fără precedent între Guvern şi partidul de guvernământ. În spaţiul public apar din ce în ce mai multe informaţii că actualul cabinet se îndreaptă cu paşi siguri spre o remaniere.

După ce Sorin Grindeanu ar fi refuzat să îşi dea demisia, se pare că Liviu Dragnea le-a promis deja mai multor lideri PSD posturi într-un eventual nou Guvern.

Între timp, actualii miniştri aşteaptă cu demisiile în alb decizia Comitetului Executiv al PSD.

Intrat prin telefon în emisiunea „Previziuni”, secretarul general al PSD Codrin Ştefănesu dezminte orice informaţie potrivit căreia PSD doreşte remanierea Guvernului Grindeanu. Parctic, transmite presei că a înţeles greşit. „Vă spun tot în fiecare zi, dar văd ca nu le crede nimeni. Este o singură variantă. Niciodată nu a vrut Dragnea să îi ia capul lui Grindeanu. Este cea mai mare bazaconie. Avem o tradiție. Dacaă tragem concluzia că niște colegi trebuie schimbați pur și simplu sunt schimbați și vin alții. Niciodată nimeni nu s-a baricadat într-un birou. Nimemni nu a șantajat pe nimeni în PSD.  Asta ține de solidaritate asta se întamplă din 90 până în prezent”, a declarat Ștefănescu.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close