Antena 3 Politică Codrin Ștefănescu, despre un nou CEx al PSD: „Vom face un anunţ extrem de important pentru milioane de români”

Codrin Ștefănescu, despre un nou CEx al PSD: „Vom face un anunţ extrem de important pentru milioane de români”

31 Ian 2019   •   14:13
Codrin Ștefănescu, despre un nou CEx al PSD: „Vom face un anunţ extrem de important pentru milioane de români”

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte duminică în şedinţă, la Palatul Parlamentului, printre temele de discuţie numărându-se priorităţile legislative din noua sesiune parlamentară, în primul rând bugetul, a anunţat secretarul general al formaţiunii, Codrin Ştefănescu.

"Conducerea PSD se va întruni în şedinţă de Comitet Executiv duminică. După şedinţă, va avea o întâlnire cu grupurile parlamentare de la Cameră şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare, în care avem de adoptat foarte multe lucruri importante. În primul rând bugetul. Vom avea nişte modificări legislative esenţiale. Şi, în acelaşi timp, vom face un anunţ extrem de important pentru milioane de români prin vocea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, imediat după CEx", a declarat joi pentru AGERPRES Codrin Ştefănescu.

Şedinţa CExN al PSD este programată să se desfăşoare cu începere de la ora 11,00 la Palatul Parlamentului. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close