Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, detalii despre otrăvirea ministrului Doina Pană: Lupta ei cu această mafie era cunoscută

Codrin Ștefănescu, detalii despre otrăvirea ministrului Doina Pană: Lupta ei cu această mafie era cunoscută

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu spune că fostul ministru Doina Pană era să fie ucisă, după cum arată analizele INML, în dorința ei de a-și apăra țara, însă partidul condus de Marcel Ciolacu tace.

Codrin Ștefănescu, detalii despre otrăvirea ministrului Doina Pană: Lupta ei cu această mafie era cunoscută
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2021   •   14:40

Recent, expertiza INML a confirmat că fostul ministru al Mediului Doina Pană a fost otrăvită cu mercur pe vremea când era demnitar.

"S-a dovedit că Doina Pană a fost otrăvită cu mercur pe vremea când era ministru! Expertiza oficială a INML, la cererea procurorilor DIICOT, a fost clară! 

Ştefănescu: Lupta ei cu mafia pădurilor și a defrișărilor ilegale este cunoscută

Lupta ei cu mafia pădurilor și a defrișărilor ilegale este cunoscută! O femeie curajoasă, care era să fie ucisă în dorința ei de a-și apăra țara! 

Și PSD-ul lui Ciolacu tace în întregul său! Nicio reacție, niciun strigăt de revoltă! Parcă au dispărut cu toții, "bravii" mei colegi...", a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina de Facebook.

Doina Pană a fost otrăvită! Expertiza a fost confirmată

În urma unor expertize oficiale, acuzația potrivit căreia Doina Pană ar fi fost otrăvită în timpul mandatului a fost confirmată.

Vorbim despre expertize efectuate de către cei de la Institutul de Medicină Legală și de o expertiză a medicilor de la Parhon, o expertiză endocrinologică, care urma să demonstreze că otrăvirea cu mercur nu a venit în urma consumului unor fructe de mare, ci a fost o otrăvire intenționată. 

Potrivit celor două expertize, Doina Pană a fost otrăvită, având în vedere cantitatea mare de mercur din sângele acesteia. 

Cu toate acestea, până în acest moment, nimeni nu a fost pus sub acuzare. Expertizele respective au fost finalizate aproximativ la sfârșitul lunii septembrie 2020, însă cei de la DIICOT încă mai așteaptă răspunsuri de la Inspectoratul General al Poliției pentru a da o soluție în dosar. 

 

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu Doina Pana
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close