Antena 3 CNN Politică Codrin Ştefănescu, după ce Firea le-a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD: „Peste două-trei săptămâni vom regla, în CEx, lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni”

Codrin Ştefănescu, după ce Firea le-a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD: „Peste două-trei săptămâni vom regla, în CEx, lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni”

Codrin Ştefănescu, după ce Firea le-a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD: „Peste două-trei săptămâni vom regla, în CEx, lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni”
07 Sep 2018   •   22:17

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că în două-trei săptămâni va avea loc un Comitet Executiv al partidului, în care vor fi reglate "lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni". Afirmaţia vine în contextul scrisorii deschise trimisă, vineri, de Gabriela Firea membrilor PSD.

"Ca să-i lămuresc pe colegii noştri şi le transmit în felul următor. Am ascultat toate declaraţiile şi toate bazaconiile care s-au spus în spaţiul public. În două, trei săptămâni vom avea un Comitet Executiv al PSD şi acolo vom regla lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni. Vreţi să vă spun de ce a discutat Mihăiţă Vîrză (deputat PSD de Bucureşti - n.r.) prostiile alea? Nu, o le discutăm în partid. În condiţiile acestei lupte, nu ne convine nouă ca partid să avem o astfel de dizidenţă. Nu iau deloc în glumă aceste şase zile şi să-i ferească Dumnezeu pe cei care trimit scrisori deschise să trimit eu o scrisoare, că eu sunt iubit în partidul acesta. Eu joc după nişte reguli, ca toţi membrii din PSD, ne reglăm treburile în interior. Când vii şi spui lucruri în exteriorul partidului ajuţi adversarii, prin mesajele din acest partid domnii de la PNL au cerut comisie de anchetă parlamentară (care să ancheteze presupunele interceptări ilegale comandate de Liviu Dragnea – n.r.)", a afirmat Codrin Ştefănescu, la o emisiune difuzată vineri seară de România Tv.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, vineri, o scrisoare deschisă membrilor PSD, transmiţând în document că nu are un război cu Liviu Dragnea, că nu se pune problema unei alegeri între ea şi liderul PSD, precizând totodată că refuză să ia în calcul excluderea din partid.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu Gabriela Firea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close