Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, înainte de CEx: "Viorica Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin! A făcut tot ce este posibil omenește!"

Codrin Ștefănescu, înainte de CEx: "Viorica Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin! A făcut tot ce este posibil omenește!"

Codrin Ștefănescu, înainte de CEx: "Viorica Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin! A făcut tot ce este posibil omenește!"
26 Noi 2019   •   17:57

Codrin Ștefănescu a declarat, înaintea ședinței CEx, că Viorica Dăncilă și-a dat tot interesul și s-a implicat în campania pentru prezidențiale pentru a obține un scor bun. 

„Viorica Dăncilă a muncit foarte mult în această campanie. A fost o femeie foarte curajoasă și hotărâtă. A fost aproape în fiecare filială și s-a bătut mult alături de toți colegii din partid din toată țara pentru a obține acest scor. Vreau să nu uitați un lucru: bilanțul nu e atât de tragic cum se vede. În cinci județe noi am câștigat, în 21 avem procente între 40 și 49,8 la sută, în condițiile în care au fost absolut toți împotriva noastră: PMP, USR, PNL, UDMR, sistemul, structuri și așa mai departe. Prin urmare, în opinia mea, Viorica Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin! A făcut tot ce este posibil omenește!”. 

Codrin Ștefănescu a evitat să spună dacă își va da demisia. „Suntem după o perioadă nu foarte bună. Am trecut, în ultimele luni, prin probleme, inclusiv căderea Guvernului”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu viorica dancila
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close