Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, noi detalii despre nunta lui Dragnea Jr.: „Nu s-a pus la cale nicio strategie, strategia o avem deja”

Codrin Ștefănescu, noi detalii despre nunta lui Dragnea Jr.: „Nu s-a pus la cale nicio strategie, strategia o avem deja”

Codrin Ștefănescu, noi detalii despre nunta lui Dragnea Jr.: „Nu s-a pus la cale nicio strategie, strategia o avem deja”
27 Aug 2018   •   18:01

Codrin Ștefănescu susține că la nunta fiului lui Liviu Dragnea, nu s-a pus la cale o strategie referitoare la președintele Klaus Iohannis.

Ștefănescu a precizat că la nivelul partidului există deja o strategie.

„Abia acum am plecat de la Snagov. Foarte multi dintre colegi am rămas acolo peste noapte, cei care nu aveau treaba. Am văzut ca s-a vehiculat ca s-a pus la cale o strategie anume față de Iohannis, nu s-a pus la cale nicio strategie, noi strategia o avem deja. Nu aveam de ce să ne strângem la Snagov la o petrecere privata pentru a face o strategie, noi strategia o aveam. Domnul Tăriceanu a stat la masa cu Liviu Dragnea. A fost o atmosfera extraordinar de buna, Tăriceanu a plecat pe la 2, la 9 avea o întalnire”, a spus Codrin Ștefănescu.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close