Antena 3 CNN Politică Culisele căderii guvernului. Codrin Ştefănescu: Ponta ne-a lăsat în ofsaid

Culisele căderii guvernului. Codrin Ştefănescu: Ponta ne-a lăsat în ofsaid

Culisele căderii guvernului. Codrin Ştefănescu: Ponta ne-a lăsat în ofsaid
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Noi 2015   •   19:35

Culisele demisiei lui Ponta şi ale căderii guvernului au fost dezvăluite de Codrin Ştefănescu, lider PSD, joi, la Antena 3.

 
O noapte întreagă ar fi încercat fostul premier Victor Ponta să-l convingă pe Gabriel Oprea să demisioneze, susţine Codrin Ştefănescu. 
 
Cum nu a reuşit să facă acest lucru, Ponta a hotărât să demisioneze el, împreună cu întreg guvernul, şi l-a anunţat pe şeful PSD cu numai o oră înainte de a face anunţul, a mai spus social-democratul Ştefănescu.

"Pe Dragnea l-a anunţat cu o oră înainte de a-şi da demisia. (...) După mine, colegul nostru Victor Ponta a fost de vină, care ne-a lăsat în ofsaid fără să ne anunţe. Eram şocat, am încercat să-l conving că nu poate să plece aşa", a spus Codrin Ştefănescu, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Astfel, Codrin Ştefănescu spune că Ponta i-a lăsat "în ofsaid", iar Dragnea a fost abandonat de Gabriel Oprea.
 
"În aceste condiţii, Iohannis a propus un guvern de tehnocraţi cu Cioloş în frunte. Şi Dragnea a fost lăsat în ofsaid a doua oară", a completat Ştefănescu.

Social-democratul susţine că nu are "nici cea mai vagă idee" de ce a luat Victor Ponta această idee, de ce a ales să procedeze aşa. 
 
"Nu am mai luat legătura cu el de atunci. Probabil, când îşi revine, o să explice de ce a făcut asta", a adăugat Codrin Ştefănescu.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close