Antena 3 CNN Politică Codrin Ştefănescu: PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi Iohannis

Codrin Ştefănescu: PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi Iohannis

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, e nemulţumit de actuala conducere a PSD.

Codrin Ştefănescu: PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi Iohannis
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    25 Mai 2020   •   14:48

El afirmă că PSD a devenit „anexa penibilă a PNL şi Iohannis” şi îndeamnă membrii PSD să îşi „recupereze urgent partidul”.

„In ultima vreme suntem criticati tocmai de cei care au crezut in noi si ne-au votat! Si au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spatiu ca PSD a devenit o penibilā anexā a PNL si a lui Iohannis. Cā suntem timizi si speriati sā nu ne supārām sefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut!

Cā numele Dragnea, Codrin, Olguta, Serban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de noua conducere a PSD. Cā partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid. Pucistii de ieri, scoliti in tot felul de academii secrete, noii conducātori de azi! Sunt demisi, pe bandā rulantā, toti membrii curajosi interzisi de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altādatā. Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeteni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sā-si recupereze urgent partidul!

Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocarā! Si nu vom mai iesi printre oameni de rusine! Cā am fost lasi si i-am trādat!

Eu, unul, m-am sāturat sā fiu singurul care spune lucrurilor pe nume”, a scris Codrin Ştefănescu, luni, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu
Parteneri
E oficial: Reguli noi pentru românii care vor să își facă buletinul!
x close