x close

Codrin Ștefănescu: „PSD, pregătit pentru un nou miting de amploare”

12 Aug 2018   •   19:41
Codrin Ștefănescu: „PSD, pregătit pentru un nou miting de amploare”

Codrin Ștefănescu a anunțat că PSD este pregătit pentru un nou miting de amploare, care ar urma să fie organizat în toamnă.

"În interiorul partidului se discută o idee pe care eu o susțin: să facem și noi un miting în această toamnă, mult mai mare decât data trecută. Asta este din ce în ce mai mult o cerere din teritoriu, din partea celor care ne votează și ne simpatizează. Membrii de partid ne cer acest lucru. Va fi un miting mai mare decât cel de data trecută: să vadă toată lumea forța pe care poporul român o are. Urmează ca în cursul acestei luni să discutăm cu toți colegii noștri și să vedem dacă este necesar să facem lucrul acesta. Eu, personal susțin acest lucru, o astfel de idee, " a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

El spune că Liviu Dragnea este informat de acestă intenție de colegii PSD din țară.

"Nu este decis. Președintele Dragnea este informat și el de colegii noștri din țară, care la rândul lor sunt presați de primari, de electorat, de membrii noștri care mai doresc un miting. Nefiind decis, vă spun că sunt unul dintre cei care susțin un astfel de miting uriaș PSD. Noi am avut un miting foarte liniștit și a fost foarte bine. La mitingul cu sute de mii de români pe care l-am făcut nu a fost nici un fel de violență. Noi am vrut să arătăm forța unei majorități care iese la vot, la urne și decide ceva prin vot. Văzând toți susținătorii noștri toate aceste atrocități, au motive sa ceară așa ceva," a mai spus Ștefănescu.

Citeşte mai multe despre:

Codrin Stefanescu PSD miting psd Liviu Dragnea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati