Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu reacționează în scandalul cu UDMR: „Este o chestiune care trebuie obligatoriu rezolvată la nivel local de către autorități”

Codrin Ștefănescu reacționează în scandalul cu UDMR: „Este o chestiune care trebuie obligatoriu rezolvată la nivel local de către autorități”

Codrin Ștefănescu reacționează în scandalul cu UDMR: „Este o chestiune care trebuie obligatoriu rezolvată la nivel local de către autorități”
de S.T.    |    23 Mai 2019   •   17:36

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat joi că problema pe care o ridică UDMR cu privire la situația cimitirului din Valea Uzului trebuie obligatoriu soluționată, prin implicarea autorităților locale și a Guvernului.

„Înțelegem problema pe care au ridicat-o cei de la UDMR și tot ce înseamnă oficialități locale trebuie să găsească un nivel de cooperare și să rezolve această problemă. Când vorbim despre morții unei comunități trebuie să vorbim cu respect și trebuie să găsim tot timpul soluții fiabile. Mai ales când vorbim despre cimitire în care sunt îngropați oameni care au avut un rol în istorie. Fiecare trebuie să își respecte morții. Este o chestiune care trebuie obligatoriu rezolvată la nivel local de către autorități și trebuie să se implice puțin și cei de la Guvern în sensul acesta. Trebuie să se implice și ministrul de Interne să vadă ce s-a întâmplat și cei care se ocupă de administrația publică locală”, a afirmat Codrin Ștefănescu. 

Citiți și: 

UDMR anunţă că nu mai susţine Guvernul. Prima reacție din PSD

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu scandal UDMR guvern
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close