Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, replică pentru Cătălin Ivan: Oamenii ăștia care ne-au trădat nu au cum să reformeze nimic

Codrin Ștefănescu, replică pentru Cătălin Ivan: Oamenii ăștia care ne-au trădat nu au cum să reformeze nimic

Codrin Ștefănescu, replică pentru Cătălin Ivan: Oamenii ăștia care ne-au trădat nu au cum să reformeze nimic
21 Iul 2017   •   17:50

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a reafirmat că europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai este membru PSD și că nu are niciun cuvânt de spus în partid.

”E ca într-un divorț. Femeia zice bogdaproste că a scăpat, bărbatul insistă că e soția lui. Aia se mărită, el vine în fața blocului. Noi am divorțat de acești colegi. Oamenii ăștia ne-au criticat pe noi, s-au baricadat în Guvern. I-am dat afară din partid. Măi oameni buni, nu mai sunteți cu noi, faceți asociație, fundație, scară de bloc. Îți faci cruce. Ca să înțeleagă toată România (...) eu atrag atenția lui Maricel Popa, președinte PSD Iași. Numitul Cătălin Ivan nu mai e membru, este obligat să suspende conducerea de la PSD Dobrovăț. Oamenii ăștia care ne-au trădat nu au cum să reformeze nimic” a spus Codrin Ștefănescu la ”100 de minute”.

Cătălin Ivan anunțase, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că lucrează la un proiect politic în interiorul PSD, în condițiile în care a criticat în repetate rânduri ”stilul dictatorial” al președintelui Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close