Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea se bucură de primul weekend în libertate: "Este cu copiii la Alexandria"

Liviu Dragnea se bucură de primul weekend în libertate: "Este cu copiii la Alexandria"

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a postat pe Facebook două mesaje, în primul weekend de după eliberarea lui Liviu Dragnea. El a spus ce va face fostul lider PSD în săptămâna următoare și a lansat un apel către ”pesediști”.

Liviu Dragnea se bucură de primul weekend în libertate: "Este cu copiii la Alexandria"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2021   •   17:13

”Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea este cu copiii la Alexandria, eu cu Rāducu la pescuit! Ținem legătura telefonic, mâine searā ne vedem sā stabilim programul pentru săptămâna viitoare. Adicā medici, analize, spital. Vā salutām pe toți!”, a scris Codrin Ștefănescu, sâmbătă.

Duminică, a transmis un mesaj către pesediști:

”Vreau sā transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multā emoție, așteptare speranțā! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris in sensul acesta! Unii au luat și poziție publicā, bravo lor, oameni bravi pe care ii respect! Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest. Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD! Îmi spuneți cā sunteți pregătiți, cā stați cu “arma la picior”, cā electoratul vostru face presiuni sā deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși!”, a scris Ștefănescu.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu Liviu Dragnea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close