Antena 3 CNN Politică Codrin Ştefănescu: Victor Ponta a avut foarte mult curaj astăzi. Unii încearcă să se dea eroi

Codrin Ştefănescu: Victor Ponta a avut foarte mult curaj astăzi. Unii încearcă să se dea eroi

Codrin Ştefănescu: Victor Ponta a avut foarte mult curaj astăzi. Unii încearcă să se dea eroi
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Noi 2014   •   21:00
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a explicat, în emisiunea "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, că nu se poate vorbi despre "vinovaţi" în urma excluderilor de astăzi, dar că unii încearcă să speculeze momente de slăbiciune ale partidului.
 
Nu e vorba despre vinovaţi. Victor Ponta a avut astăzi foarte mult curaj, şi-a asumat un eşec care a aparţinut unei echipe mari. I-am zis să nu şi-l asume singur: "Ai fost un candidat chiar foarte bun. Nu ai făcut greşeli fabuloase, în dezbateri ai fost mai bun. Nu ai cum să îţi depui mandatul şi să îţi asumi singur eşecul." Trebuie analizată fiecare greşeală, cum a fost şi problema cu diaspora. Toţi trebuie să tragă la aceeaşi căruţă. În momentul în care ai critici care ies la televizor şi încep să facă valuri, ai o problemă. Şi aşa se ajunge la excluderi. În momente de înfrângere unii încearcă să profite şi să se dea eroi. Cum zicea astăzi domnul Geoană. M-a executat pe mine în 2006 la 04:00 dimineaţa. Istoria se repetă. 
 
Ştefănescu a explicat şi cearta dintre Ioan Rus şi Ion Iliescu.
 
"Domnul Rus nu s-a luat de domnul Iliescu. Domnul Rus a spus că în Ardeal şi mai ales în Cluj sună foarte rău să fi asimilat cu a fist comunist. Şi domnul Iliescu i-a spus că trebuie să batem mai mult moneda pe faptul că PSD este un partid care îşi trage seva de pe baricadele decembrie 1989. "Spuneţi mai mult, băieţi, lucrul ăsta. Că printre noi se află şi revoluţionari, urmaşi de eroi martiri, se află dezideratele baricadei". Domnul Rus a fost de acord. Domnul Rus nu este preşedintele organizaţiei PSD Cluj. 
 
Ştefănescu a explicat şi declaraţiile lui Marian Vanghelie, care a acuzat conducerea partidului că pregăteşte execuţia sa de ceva timp.
 
"Luaţi declaraţiile astea de acum şi luaţi şi declaraţiile domnului Vanghelie din 2005. Sunt la fel."
 

×
Parteneri
Obiectul din casă care te bagă la pușcărie. Mulți români îl au
x close