Antena 3 CNN Politică Cine sunt miniştrii care au mers însoţiţi de coloane, ca Gabriel Oprea

Cine sunt miniştrii care au mers însoţiţi de coloane, ca Gabriel Oprea

Cine sunt miniştrii care au mers însoţiţi de coloane, ca Gabriel Oprea
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Feb 2016   •   17:56
Gabriel Oprea va putea fi urmărit penal în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, pentru folosirea coloanelor oficiale. Totuși, nu este singurul ministru de Interne care a beneficiat de antemergători.
 
Senatul a aprobat miercuri cererea DNA de începere a umăririi penale în cazul lui Oprea, cu 102 voturi pentru şi 31 împotrivă. Oprea şi-a susţinut nevinovăţia în faţa plenului, dar a plecat înainte de anunţarea votului.
 
În plen, Gabriel Oprea le-a cerut senatorilor să voteze pozitiv cererea procurorilor. Fostul ministru spune chiar că aşteaptă cu nerăbdare să ajungă în faţa procurorilor. 
 
 
ALŢI MINIŞTRI DE INTERNE CU ANTEMERGĂTORI
 
VASILE BLAGA, fost ministru PDL de Interne
 
"Am explicat cu coloana oficială. Coloana oficială am folosit-o ori de câte ori colegi de-ai mei, miniştri, au venit în România, pentru că aşa m-au primit şi ei. Deplasări cu antemergător am făcut ori de câte ori am fost chemat într-un timp foarte scurt de exemplu de şeful CSAT, care e şeful statului, sau de primul ministru. În rest, nu", a declarat Blaga.
 
3 NOIEMBRIE 2015
 
 
TRAIAN IGAŞ, fost ministru PDL de Interne
 
”Orice ministru de Interne care se deplasează minister - întâlnire cu premier, preşedinte, alte întâlniri oficiale, când există o delegaţie invitată se uzează de această posibilitate de a avea un antemergător şi dacă există şi o serie de invitaţi, atunci închizător de coloane”.
 
25 IANUARIE 2016
 
Informațiile au fost prezentate miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close