Antena 3 Politică Festival de comentarii pe pagina de Facebook a lui Ludovic Orban: "Vărule, îţi arde de măritiş?"

Festival de comentarii pe pagina de Facebook a lui Ludovic Orban: "Vărule, îţi arde de măritiş?"

de Georgiana Adam    |    21 Ian 2022   •   13:33
Festival de comentarii pe pagina de Facebook a lui Ludovic Orban: "Vărule, îţi arde de măritiş?"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru | Facebook

Festival de comentarii pe pagina de Facebook a lui Ludovic Orban, după ce politicianul şi-a actualizat informaţiile şi a devenit mult mai "atent" la social media.

Ludovic Orban a devenit mult mai atent la pagina de Facebook şi, pe lângă faptul că şi-a actualizat informaţiile publice, a demarat şi o adevărată campanie de "community management", ceea ce înseamnă că interacţionează cu cei care îi lasă comentarii.

Astăzi, Ludovic Orban şi-a actualizat şi datele referitoare la starea civilă, astfel că pe pagina sa de Facebook a apărut o postare în care oamenii erau anunţaţi că fostul preşedinte al PNL s-a căsătorit.

În realitate, Orban s-a căsătorit în anul 1998, însă anunţul stării civile i-a "activat" pe urmăritorii săi, astfel că politicianul a primit sute de felicitări, dar şi câteva comentarii ironice.

"Felicitări!", "La mulţi ani, să fiţi feriicţi!" sau "Casă de piatră" au fost câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii lui Ludovic Orban.

Cum o astfel de ocazie nu putea fi ratată de românii atenţi la micile detalii, comentariile ironice nu au întârziat să apară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Facebook

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close