Antena 3 CNN Politică Comisia Udrea îşi continuă activitatea, în ciuda ameninţărilor cu desfiinţarea

Comisia Udrea îşi continuă activitatea, în ciuda ameninţărilor cu desfiinţarea

Comisia Udrea îşi continuă activitatea, în ciuda ameninţărilor cu desfiinţarea
18 Aug 2009   •   09:33

Comisia Udrea îşi continuă activitatea. Asta chiar dacă preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a anunţat că va cere desfiinţarea acesteia.

Marţi este aşteptată să dea explicaţii Cristina Trăilă, preşedintele Agenţiei pentru reglementarea şi monitorizarea achiziţiilor publice, dar şi alţi patru angajaţi ai Ministerului Turismului. Aceştia nu se vor prezenta, însă, după cum a anunţat luni chiar ministrul Elena Udrea.

Aceasta susţine că înregistrarea audio apărută în presă este dovada ilegalităţiilor făcute de membrii comisiei care o anchetează şi ameninţă că îi va da în judecată pe cei ale căror voci se aud în înregistrare.

Ca o dovadă de contestare, ministrul Turismului spune că nici ea, nici subalternii ei, nu vor veni la audierile comisiei parlamentere. Elena Udrea era programată la audieri pentru joi.

Democrat-liberala este susţinută şi de colega sa de partid, preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Aceasta a declarat că din stenograme reiese că membrii comisiei de anchetă şi-au propus să execute politic un ministru.

Ideea desfiinţării comisiei care o anchetează pe Elena Udrea a pornit însă de la sediul PD-L, lansată de prim vicerpreşedintele PD-L Adriean Videanu.

Înregistrarea secretă din comisia de anchetă îi surprinde pe parlamentari vorbind despre contractele pe care le vor verifica în continuare pentru a dovedi o eventuală vinovăţie a Elenei Udrea.


Antena 3


×
Subiecte în articol: Elena Udrea comisie Roberta Anastase
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close