Antena 3 CNN Politică Ședința CEx PSD. Liviu Dragnea: Va fi neplăcută, dar necesară

Ședința CEx PSD. Liviu Dragnea: Va fi neplăcută, dar necesară

Ședința CEx PSD. Liviu Dragnea: Va fi neplăcută, dar necesară
05 Noi 2018   •   12:00

Update: Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat luni, înaintea Comitetului Executiv Naţional, că urmează o şedinţă "neplăcută", în cadrul căreia se va propune încheierea perioadei în care ''colegi de partid au uneltit, au negociat, pentru ca Guvernul PSD să pice''. 

"Acum o să mergem la Comitetul Executiv Naţional, unde va fi o şedinţă, din păcate, neplăcută, dar - aşa cum au spus majoritatea colegilor - necesară. Vorbim după Comitetul Executiv Naţional. O să propunem mai mulţi să închidem toată această perioadă în care colegi din partid au uneltit, au negociat pentru ca Guvernul PSD să pice. Aşa ceva nu se poate întâmpla", a arătat el, la Palatul Parlamentului, înaintea şedinţei CExN. 

Anterior, Dragnea declarase că este posibil să aibă loc excluderi din partid. 

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD a fost convocată pentru luni, la ora 12,00, la Palatul Parlamentului, la sala grupului social-democraţilor. 

Vinerea trecută, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma că la şedinţă se va discuta în principal subiectul propunerilor pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară şi pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului. 

Știrea inițială

Liderii PSD se reunesc, luni, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), urmând să discute despre propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), dar şi ”chestiuni interne”. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că va avea loc ”o discuţie serioasă, bărbătească, aplicată”, el urmând a cere lămuriri de la Adrian Ţuţuianu în urma declaraţiilor făcute despre membrii partidului.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, în sala grupului PSD “Ovidiu Şincai”. 

Discuţiile se vor axa pe propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), scrie news.ro.

×
Subiecte în articol: sedinta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close