Antena 3 CNN Politică Comportamentul lui Antonescu îl deranjează pe Ponta: "Stă la putere, dar se comportă ca şi când ar fi în opoziţie"

Comportamentul lui Antonescu îl deranjează pe Ponta: "Stă la putere, dar se comportă ca şi când ar fi în opoziţie"

Comportamentul lui Antonescu îl deranjează pe Ponta: "Stă la putere, dar se comportă ca şi când ar fi în opoziţie"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Noi 2013   •   22:07

Comportamentul lui Crin Antonescu îl deranjează pe Victor Ponta.

Şeful Guvernului a ţinut să precizeze totuşi că, în ciuda acestui fapt, el nu îl va critica niciodată pe colegul său de alianţă.

Precizările vin în contextul în care Antonescu a declarat că, în lipsa sprijinului PSD, poate câştiga singur alegerile prezidenţiale.

"Toţi colegii mei care au intervenit au răspuns la declaraţiile domnului preşedinte Antonescu şi, după cum ştiţi foarte bine, eu niciodată nu am vorbit şi nu voi vorbi niciodată în public ceva de rău despre domnul Antonescu, fără să ascund faptul că mă deranjează că domnia sa stă la putere dar se comportă ca şi când ar fi în opoziţie. Dar cred că lucrul ăsta nu l-a mai făcut în ultima perioadă, apreciez această reschimbare de atitudine şi sper să fie constantă", a spus Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Alexandria, că liberalii pot atinge şi singuri obiectivul alegerii sale ca preşedinte al ţării, menţionând că a discuta despre susţinerea sa în acest obiectiv de către PSD reprezintă, de fapt, a discuta dacă PSD are sau nu cuvânt.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close