Antena 3 CNN Politică Conducerea PDL s-a reunit la nivel informal. Mişcarea Populară, posibil subiect de discuţie

Conducerea PDL s-a reunit la nivel informal. Mişcarea Populară, posibil subiect de discuţie

Conducerea PDL s-a reunit la nivel informal. Mişcarea Populară, posibil subiect de discuţie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Oct 2011   •   09:53
Colegiul Director al PDL s-a reunit la nivel informal duminică, pentru a discuta despre priorităţile politice şi legislative ale partidului, conform Agerpres.

Premierul Emil Boc a menţionat că nu va fi abordată, totuşi, tema remanierii guvernamentale.

"Nu se discută duminică tema remanierii, să fie bine înţeles. Avem reuniunea Colegiului Director la nivel informal, ca să discutăm priorităţile politice şi legislative ale PDL”, a anunţat Emil Boc.
 


Boc a adăugat că partidul va anunţa concluziile cu privire la conturarea Mişcării Populare atunci când va fi finalizat conceptul acestei alianţe politice. „Mişcarea Populară se va anunţa atunci când avem conceptul finalizat. Toate discuţiile sunt în interiorul partidului, nu în afara lui în momentul de faţă”, a subliniat Boc.

Prim-vicepreşedintele PDL, Teodor Baconschi a afirmat însă că este nevoie de o dezbatere intensă în partid pe tema Mişcării Populare. "E nevoie de o dezbatere cât mai intensă în partid pe acest subiect”, a susţinut Baconschi.
 


Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a declarat că nu crede că se va discuta la reuniunea de duminică despre Mişcarea Populară.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close