Antena 3 CNN Politică Conducerea PDL tace. Ședința a fost ”o terapie de grup”, s-a vorbit și nu s-a stabilit nimic

Conducerea PDL tace. Ședința a fost ”o terapie de grup”, s-a vorbit și nu s-a stabilit nimic

Conducerea PDL tace. Ședința a fost ”o terapie de grup”, s-a vorbit și nu s-a stabilit nimic
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    16 Ian 2012   •   18:04

Ședința PDL, de luni, a fost ”o terapie de grup”, au declarat membri de partid care au participat la reuniune, considerând că în cadrul acesteia nu s-a stabilit nimic. Cezar Preda, Constantin Ostaficiuc şi William Brînză au cerut în Colegiul Director al PDL, remanierea Guvernului, însă nu li s-a dat niciun răspuns, relatează Mediafax.

La şedinţa Colegiului Director au lipsit mai mulţi lideri importanţi ai partidului: preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Roberta Anastase şi Vasile Blaga, vicepreşedintele PDL Elena Udrea, dar şi vicepreşedintele PDL Traian Igaş.

Conform unor surse din partid, Cezar Preda, Constantin Ostaficiuc şi William Brînză au cerut o remaniere guvermanentală pentru a fi adus "sânge proaspăt". Aceștia au susținut că este nevoie de promovarea în Guvern a unor oameni credibili, cu priză la populaţie, care să nu fugă de presă şi de popor, fără acuzaţii de corupţie.

Liderii PDL sunt îngrijoraţi în privinţa modului în care ar putea evolua situaţia în stradă, susțin sursele citate.

Unii lideri au apreciat că Traian Băsescu ar fi foarte supărat pe PDL pentru modul în care a susţinut şi explicat opiniei publice prevederile legii sănătăţii.

Surse din PDL au mai arătat că, deşi nu au fost exprimate în şedinţă, există în rândul reprezentanţilor PDL menulţumiri şi pentru faptul că Traian Igaş nu a fost prezent în Bucureşti la sfârşitul săptămânii, când au avut loc proteste în stradă, acesta fiind plecat la Arad.

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close