Antena 3 CNN Politică Conducerea PNL propune CNex excluderea lui Meleşcanu. Voicu: Poate fi exclus chiar dacă este autosuspendat

Conducerea PNL propune CNex excluderea lui Meleşcanu. Voicu: Poate fi exclus chiar dacă este autosuspendat

Conducerea PNL propune CNex excluderea lui Meleşcanu. Voicu: Poate fi exclus chiar dacă este autosuspendat
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Mar 2012   •   14:33

Conducerea PNL va propune Consiliului National executiv al partidului excluderea lui Teodor Meleşcanu, pentru că acesta a acceptat să preia şefia Serviciului de Informaţii Externe. În ziua în care a fost numit şef la SIE, Meleşcanu anunţase că se autosuspendă din partid.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, luni, după BPC, că propunerea de excludere din partid a lui Teodor Meleşcanu va fi discutată în Delegaţia Permanentă, forul statutar competent, convocat de 12 martie. Potrivit Mediafax,  Voicu a precizat că excluderea se poate face chiar dacă Meleşcanu este autosuspendat.
   
Întrebat dacă BPC a discutat despre propunerea de excludere a lui Meleşcanu din partid, Voicu a răspuns: "Da, sigur. Acest lucru va fi făcut cu prima ocazie a organismului statutar competent, respectiv Delegaţia Permanentă".
  
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în urmă cu o săptămână, că nominalizarea lui Teodor Meleşcanu la şefia SIE este "o afacere" între Traian Băsescu şi Teodor Meleşcanu şi a anunţat că va cere excluderea din partid a senatorului.
   


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close