Antena 3 CNN Politică Conflict politic fără precedent între PNL și USR

Conflict politic fără precedent între PNL și USR

Conflict politic fără precedent între PNL și USR
de S.T.    |    01 Mar 2019   •   21:22

Este un conflict politic fără precedent între PNL și USR.

Andrei Caramitru a lansat atacuri devastatoare la adresa PNL, iar în războiul acesta sunt aduse acuzații foarte grave organizației PNL București.

Andrei Caramitru, consilier al președintelui USR Dan Barna, susține că site-urile de dreapta au primit ordin să nu mai dea informații despre USR/PLUS și să promoveze PNL.

În replică, PNL București spune că s-a depășit orice limită.

Cristian Bușoi, președintele PNL București, a declarat vineri seară, la Antena 3, că PNL va reacționa.

„E un fake news. Noi într-un mod civilizat și decent am răspuns și am spus că atunci când se dau astfel de informații e foarte important să precizeze niște date și nu doar să arunci acuzații.

Nu vom lăsa fără răspuns acuzații de genul acesta, așa cum nu am lăsat fără răspuns niciodată acuzațiile false”, a spus președintele PNL București.

„Cred că trebuie să fie niște limite care nu pot fi depășite, dar PNL nu dorește să intre în polemici cu cei din USR. Dacă vom reuși să dăm jos PSD de la guvernare o putem face doar împreună.

Nu am atacat și nu am pornit niciodată un conflict, dar atunci când există acuzații fără bază reală trebuie să reacționăm”, a spus Cristian Bușoi, vineri seară, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: conflict atac razboi Cristian Busoi
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close