Antena 3 CNN Politică CONGRES ALEGERI USR. Clotilde Armand, despre scandalurile din USR: „Orice răceală trece repede dacă este tratată din timp”

CONGRES ALEGERI USR. Clotilde Armand, despre scandalurile din USR: „Orice răceală trece repede dacă este tratată din timp”

CONGRES ALEGERI USR. Clotilde Armand, despre scandalurile din USR: „Orice răceală trece repede dacă este tratată din timp”
Sursa foto: Foto: Facebook/Clotilde Armand
12 Mai 2017   •   18:28

CONGRES ALEGERI USR. Consilierul local de la Sectorul 1 Clotilde Armand, vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR), a oferit detalii din culisele Congresului ce se desfășoară în aceste zile.

CONGRES ALEGERI USR. Întrebată despre o eventuală răceală între ea și Nicușor Dan sau între președintele USR și deputatul Cristian Ghinea, exponentul aripii cioloșiste din partid, Armand a declarat pentru PSNews: „Orice «răceală» trece repede dacă este tratată din timp, se vindecă. Eu cred că unele informații vehiculate în presă sunt destul de exagerate. Luptăm împreună, iar acest lucru este cel mai important”

În altă ordine de idei, Clotilde Armand și-a expus așteptările cu privire la Congresul USR, despre care presa a scris că este marcat de tensiunile din interiorul partidului.

„Așteptarea mea este ca în câțiva ani USR să guverneze România. Până atunci, vreau să le transmit celor din PSD și sateliților lor că U1SR este principala forță de opoziție, pentru că de azi suntem mai puternici”, a conchis Armand.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close